Nu åker vi!

Jag har ingen tid att sitta här egentligen, för vi åker när somhelst. Ha det bäst!

Alperna och Outfitnytt

Har inte varit mycket uppdaterande nu de senaste dagarna, men jag har så mycket att göra. Ska göra en massa läxor och öva till prov som är tre dagar efter lovet, nice! NOT. men det är bara att göra så gott det går. Sen så måste jag också virka och sticka, då får jag MVG i syslöjd om det blir kklart i tid. Nu så ska jag packa, ja, ni fattar inte hur mycket jag har med mig! onödigt, men det blir ju alltid "detta är bra att ha och det tar inget plats" sure. Men nu så ska jag packa vidare, har skrivit mer än ett helt A4, och då har jag använt alkl plats som fanns!

Jag har förresten hittat riktiga favoriter bland outfitterna genom att mixa lite kläder som man redan har, underbart! En sak som jag behöver är en blommig (gammaldags) sjal, så snyggt! Vart finns de?

Puss, ha det bra! Ska försöka att göra ett inlägg innan jag pker, men får se, är redan tight med tid!

Måndag 20 Februari

Idag var schemat ag jobbade på min praoplats - Mc Donalds, det slutar fyra och klockan fyra så ska jag hämta barnen på dagis (är barnvakt varje onsdag), jag fick tack och lov lämna lite tidigare, så jag bytte om snabbt och sedan så kärde vi till dagiset. Jag hämtar dem och går hem med dem och direkt efter det så åkte jag iväg på konfirmationsträff, från halv sju till ca nio. Vi skjutsade hem en massa kompisar och nu har jag bytt om och är klar för sängen, imorgon är det sista dagen på Mc Donalds, kommer verkligen att sakna alla härliga människor, jag jobbar ju inte sär så kommer inte träffa de på ett tag, får ta mig dit och handla mat :)
Puss.

Here we come

Yes, now I'm on my way to Alperna! Eller ja, på fredag åker vi, men imorgon ska jag praoa, sedan vara barnvakt och därefter så ska jag på konfirmationsträff, fullspäckad dag, på torsdag så ska jag sitta kvar med en från praon och prata om hur jag skött mig, scary, fast jag tycker att jag har jobbat bra.

Okej, packnignslista då:

- Jeans
- Grå kofta
- Svart väst - NY!
- Svart fodralkjol
- Stickad förklädesklänning - Av mamma
- Beige kofta
- Bolero
- Grå omlotkofta
- Grå klänning/Kofta

Bas:
- Vitt Linne
- Svart Linne
- Vit t-shirt
- Strumpbyxor/Leggings

Accessoarer
- Smink
- Nya hårklämmor

I guess that's it!

"Snälla söta rara"

Supersöt klänning! Jag vill ha forever21 i sverige och jag vill ha mer klänningar. Har gjort en deal med pappa, det där "snälla söta rara pappa" som han så snällt lyssnar till. Min kompis Annie får ju som tradition en klänning av hennes pappa  varje sommar, så nu är den införd i vår familj också jag vill ha en blommig söt klänning! Vart finns de?

Josefine söker Parkas

Jackan har tagit slut, fast den var ju inte liknande den på bilden, det var bara färgen. Jag kände mig lite osäker och velade mycket, så det var nog lika bra att den tog slut, haha, känns osm att jag försöker att övertala mig själv om att det var bra :P

Jag funderar hursomelst på att köpa en riktigt snygg parkas/liknande jacka. Jag tycker att det skulle vara supersnyggt, har länge suktat efter en sådan och t'nk med en axelbandsväska till, sen kan man ju fantisera lite om hår, skor och allting som är väldigt lätt att man halkar in på, men roligt!

Nu ska jag packa inför the alps, kommer att sakna datorn och bloggen, kommer iallafall ha med mig mobilen. När jag kommer hem så är det också bara 5 dagar kvar till spotlightom visar vem som vinner, så spännande, längtar!

Men har någon någon tips på en snygg parkas, vart de finns?

hittade några tjusiga på h&m.
 image172


bilder lånade från H&M.se/com


Fotografering

Jag har ringt till Citty Olsson och frågat lite om fotografering, funderar på att ta bilder till bloggen, sklle vara himla kul, man kan också sedan ha det sparat om man ska söka till modellagentur som skulle vara himlams trevligt! 

Varför vill Jag vinna spotligt-bloggtävling?

Jo, jag har bloggat i ca. tre år. Det har ju såklart gått i kurvor, jag låg som högst på nione plats. Jag vet att bloggen är det jag vill göra i framtiden, jag tycker det är så oerhört roligt! Man kan ju också göra såna framsteg med bloggen och det är också det som driver mig. Jag är en målinriktad tävlingtjej och har alltid varit det.

Jag skulle mer än allt annat vilja att äntligen få klart min design och få tips på hur jag ska göra för att få min blogg större, jag tror att jag kan lyckas med den och göra att folk får ett stort intresse för den och självklart inspirera andra! Även att få en egen domän är ju ett stort framsteg och det är precis det som man tävlar om i tävlingen Spotlight, och om jag skulle vinna, skulle jag bli den lyckligaste människan i världen! Allting som jag har kämpat för i flera år börjar få ett resultat och det blir ännu roligare att blogga och jag kommer att driva mig för att verkllgen lyckas!

Denna kjol


Denna underbart söta kjol skulle sitta fitn! Kommer från H&M för 249 kronor. 

Måndag 18:e februari

Idag kändes det jobbigare på praoen - Mc Donalds än vanligt, börjar bli lite tröttsamt, fast jag har ju bara tre dagar kvar, på fredag åker jag till alperna!
Jag har inte alls sett fram emot den otloligt långa bilresan, men nu ser jag nästan det som höjdpunkten - just att sitta i bilden med en massa onyttigheter och en kudde, underbart!


Från den nya datorn

Nu sitter jag med min nya dator, har precis kopplat upp den, riktigt roligt att ha en "bloggdator". Den är riktigt snygg också, en i lack om man nu så säger.

Hur många var det som såg på TV4 imorse på bla. Blondinbella och Stina-Lee? Jag gjorde det och tycker att det var intressant och roligt.

Jag spanade in Isabellas blogg och såg att hon srev om Spotlight, Ååh vad underbart det skullevara att vinna!

Men ha det bra nu, ska upp tidigt imorgon pga. prao på Mc Donalds, men det är ett härligt gäng. På fredag morgon åker jag till Alperna, vi bilar det. Förra året körde vi non stop på 18 timmar som kändes, nu ska vi stanna i Malmö och sova över. Tror inte att jag tar med mig datorn, men jag skriver mer sedan.

Puss. 

Skinnjacka

image167På Vero Moda så finns det en kolafärgad skinnjacka, ungefär somd n på biledn till vänster och är nedsatt till 499 kronor, funderar på att slå till, tänk med en blommig sjal och en axelbandsväska.
Ska jag?











Blommigt

Blommigt har jag verkloigen fastnat för, skor, blusar och inte minst sjalar, klänningar och kjolar. Förresten så såg jag ett par blommiga med kilklack i min storlek från H&M idag, skulle ha testat dem. Köpt dem.
image166
Detta 'r ett par snygga från Vagabond, har dock hört smått att det är många som hittat dem, inte lika intressant isåfall.

Välkommen hem!

image165

En bärbar bloggdator


Jag har en stationär dator i mitt rum, mn ska få en bärbar. Vi har kollat på en ett tag och nu har jag hittat den rätta! En glänsande Hp Pavillion, så, vad tycker ni om den?

inte precis den på bilden, men mkt liknande.

Bloggtävlingen

Jag har länge försökt att fixa min design, men är inte så erfaren, så det blir inte så mycket av allting, eller jovisst, jag kan ju göra grundsakerna, fast det blir ändå iingenting av det.

Jag tänker verkligen satsa på bloggen och skulle bli superglad om jag fick en ny design!

Jag gick precis med i tävlingen på myspotlight och hoppas verkligen att jag vinner ett eget domännamn och en ny fin design! 

Om ni där ute också är intresserade, anmäl er här

Kram 

Stil på smaken

image164


Dessa Filippa K muggar ar vi hemma, och visst är de snygga? Dessa gör det riktigt roligt att dricka téet/latten/kaffet.

Kombon att dö för!

image163
Underbar kombo! Jag har redan en väst, fast en som man knäpper dubbelt och detta leder då till att jag inte kan ha den öppen, är mörkgrå med ränder, jag vill SÅ gärna köpa denna svarta och en randig tröja under, denna kombo finns bl.a annat här och här, I LOVE IT!

Uppdatering, inköpslista:

- Oversizekofta
- Volangkjol
- Jeans
- Strumpbyxor, olika färger
- Skor Gympaskor köpta, fast klackskor skulle inte sitta dåligt.
- Magtröja
- Svart väst, enkel knäppning
- Randig tröja

Det som är köpt - överstruket
Nytt på listan - Fetstil

Påfyllning i garderoben



Svarta tygskor från Stadium + tillköpta svarta snören (egentligen vita) Vita tygskor från H&M och en lattefärgad kofta med bruna knappar från Lindex. Vet inte vad som hänt med bilden på koftan..

Hej kära läsare!

Idag var det en intensiv på praoställen Mc Donalds, men kul var det, jag fick göra mycket!
Jag har också blivit riktigt förkyld! Huva ligen, men imorgon komer bilder upp på fynden! :) Ska även försöka fixamin design. Jag börjde halv åtta, slutande fyra, hem och sedan iväg och storstäda på andra jobbet, pjuh för att komma hem säger jag bara!

Stockholm Stad

Hej mina kära vänner! Jo, jag letade efter ett par svarta skor i hela stockholm stad nästan - slut överallt! det finns inga vanliga svarta kedsliknande med snörning, de på H&M hade kommit in igår och det fanns två kvar idag - dock ifel storlek. Tillslut köpte jag ett par på Stadium, tänkte att de var väl okej för praoen på Mc Donalds, köpte ett par svarta snören stället för vita and I really like it! De kommer jag använda mkt! Jag köpte även ett par vita från H&M, de säljer ju som smör, så tänlte att det är lika bra att passa på att köpa :P Efter allt letande i timmar så tyckte jag att jag var värd något klädesplagg, hittade en lattefärgad kofta med bruna knappar, det var kärlek vid första ögonkastet, så den fick följa med hem! :) Bilder kommer upp strax!


puss!

Hårfärg

Igår färgade jag håret, vilket jag aldrig riktigt har gjort, bara slingat, och iofs. tonat underhåret när jag var mindre, men igår tonade jag hela håret. Från att ha varit väldigt blond så blev det en mellanblond färg, som är i min utväxt. Jag lägger upp bilder sedan, före och efter bilder. Jag tror att man ska tona på en gång till om ett litet tag för att få ett så bra resultat som möljigt, eftersom att jag var så blond innan.








Svarta tygskor

ska in till stan idag, hade tänkt att köpa ett par efterlängtade keds/H&M:s kopia, ska ha till praoen och till jobbet :)
Klicka för att se fler bilder på Keds: Champion CVO

Rosettfrisyren



Ska försöka mig på att göra en rosettfrisyr, finns beskrivning hos fahrmans mode, där även bilden är ifrån. verkar inte så jättesvårt, får testa!

Elin Kling


En blogg jag besöker dagligen är Elin Klings. Jag älskar denna outfit och inte minst henns solglasögon från Mango, undrar när hon köpte dem, skulle vara perfekta! 

Inköpslista:

- Oversizekofta
- Kjol
- Jeans
- Strumpbyxor, olika färger
- Skor
- Magtröja
- T-shirt men tryck

Trendig almanacka

image155
Tycker verkligen om Almas idé att designa sin egna almanacka så den blir trendig, absolut någonting jag skulle kunna tänka mig att göra, jag är ju trors allt ledig från skolan i tre veckor, prav x 2 veckor och sportlov därefter, yes!
Vad tyccker nu oim denna idé?


Vero Moda

image154image153
Underbart, dessa skulle jag inte säga nej till, bilden är lånad från vero moda

Färgen

image152
vilken färg är snyggast? fundrar på att köpa en imorgon! :)

Design

Jo mina vänner, i helgen kommer min design troligtvis att fixas, profilbild och header, nu ska jag återgå till pluggande till sista provet nu på tre veckor, så jag är ledig; prao och lov! :)

bjuder på denna sköna bild från stockholmstreetstyle.
 

Musikspelare?

Det verkar som att musikspelaren börjar spela så fort man går in på bloggen nu, men ibland inte, och det vill jag inte! Hur låter det för er?

Kramar, Josefine!

Jag är kär.



Detta är ett litet urplock från monki och jag säger bara oj! Jag är verkligen kär, ska åka dit någon dag och shoppa, ska försöka att ta mig till något, utöver det som finns i SOUK. 

Glittrande


Dessa skulel inte sitta fel, en liten detalj som gör mkt! Från cocoo.
 

Sött par.


Sött matchande set från nuknuk.


Ny t-shirt.

Jag köpte denna t-shirt från H&M:s herravdelning idag i storlek small, så den är oversize, men ändå inte. Det fanns bara en kvar, de säljs riktigt många nu!Vad tycker ni om den och har ni några förslag om vad man kan matcha den med?

Kramar, Josefine


















Dagens Outfit - i video


Den söta lilla röda


Supersöt röd väska som går att matcha med små andra accessoarer, från nuknuk.


Söndag

Nu har jag suttit och pluggat hela dagen! Ska fika lite och sedan ska jag plugga igen, snark. Men de två föjlande veckorna efter denna så ska jag praoa vlket leder till noll läxor! Ska passa på att fixa min design och alla olika sorters förslag ni kommer med kan påverka hur den ser ut! :)

btw. så har mamma rensat sin garderob och jag har tagit lite tröjor/koftor som strax kommer upp på bloggen!

Designen

Nu har jag fixat lite med designen, är lite småsaker kvar fortfarande, som att fixa en bild, fixa snyggt namn där uppe som sitter på bra ställe, lite reklam och sedan är det bara att köra! har även tagit dit lite låtar på musikspelaren, men hur funkar den för er? Tar bort det om den börjar spela direkt, så säg till isåfall :)

Vad tycker ni om den?

image142
oj, klockan är alldeles för mycket nu, ses imorgon!

Skorna


Bilder från topshop.

När jag var inne och klickade på topshops sida såg jag även dessa skor. Jag faller för det lite gammaldagsa stilen, tänk med någon  lång kofta/blus/skjorta till och kansle en axelremsväska i samma färg som skorna. Vad tycker ni om dessa?

Så rätt, Så rätt


Bilder från topshop.

Jag har blivit förälskad i kjolar, som även gäller till vår/sommar. Jeanstyget är ochså en favorit som är snygg och matchar till allting och piffar till den vanliga outfiten. Det är även färg som det ska vara, har av fallit för den blommönstrade kjolen som har i princp allt; färg, kjol och modellen. Annars är den svarta i mitten också förbannat snygg!

Inte min dag

God afton mina damer och herrar! Idag var jag i stan, men jag hade inte direkt tur. Jag hittade kjolen, men den var lite för stor, jag vill ju att den ska sitta tight som en fodralkjol, men de var lite stora i storlekarna. Jag tittade även efter ett par skor som inte heller fanns och en tröja som var fel i storleken, inte min dag helt enkelt. Jag hade åsido bara en timme på mig innan tjejmiddagen började.

Jag funderar på att trösta mig genom att köpa en fodralsklänning från AA, skulle sitta fint!

Nu ska jag läsa lite bloggar, framförallt de som ska på Elle Galan, roligt att läsa om :) Ha det bäst, vi ses!

Klicka här för en större bild på Double U-neck DressKlicka här för en större bild på Double U-neck Dress

RSS 2.0