No wonder our perfection of beauty is distorded.


Blue box.


Muffins, fast i läppbalsamformat. Och de luktar som de ser ut, underbart! Finns att klicka hem på blue box. Nu ska jag förövrigt fortsätta med att äta mina vindruvor och min ririfrutti, ciaoo! 

Beyond Retro.Jag googlade lite och hittade denna bild. Det är ju den som är i omklädningsrummet där, fast det står att man ska lämna tillbaka kläderna. Intressant...

Myspys.

Idag blev det minsann storshopping på indiska till mitt rum! Det blev ett glänsande brunt överkast och lila och gröna kuddar med paljetter till det. På mitt nattduksbord blev det en massa lyktor i olika färger och sen så gardiner, blev väldigt mysigt! Ska lägga ut bilder när jag har skaffat mig ett nytt minneskort eftersom att alla jag har är fyllda. Ni får ha det så gott allesammans!

Yeah, this is the life.

Idag var det sista dagen på Vecko Revyn, SNYFT! Men jag får hälsa på någon gång igen! Vi hade ett mysigt fika idag pch jag fick en bag med en amssa fina saker i: Tack redaktionen!

Prao-Josefine och Anna

Såhär beskriver Carin:
"

Idag var det prao-Josefines sista dag på redaktionen. Hon har varit helt grym den här veckan och verkligen vågat ta för sig. Sådana praktikanter gillar vi!

För att fira av henne köpte redaktions-assistent Anna en smarrig tårta som vi just har smaskat i oss. Vad kunda passa bättre en fredagseftermiddag..?"

Vad glad jagh blir!


I'm starting with the man in the mirror.

Den låten med lite socker på! Michael Jackson är det visst som sjunger den. När vi redan är innte på låttips, varför inte tipsa om Amy Mc Donald, en riktig pärla!

Nu ska jag äta risifrutti och titta på idol, ciaoo!

Veckorevyn och nytt.

Jag vill inte gå hem på dagarna, att praktisera på Vecko Revyn är en dröm och jag vill definitivt fortsätta med det och jag ska utbilda mig med någonting inom mode, helt klart! Det ska jag satsa på i framtiden, det brinner jag verkligen för!

Idag på lunchen så köpte jag en svart mysig mössa med en stor blomma på och en skitsnygg rutig"jobbar"skjorta. Tänk med upprullade ärmar på den!
Sen innan jag skulle åka hem så gick jag förbi Beyond Retro och köpte en stickad tröja, lite som en gammaldags skidtröja i stilen, grymt!

PUSS!

Första dagen med VR och redaktionen!

VR-redaktionen bänkar sig för ännu en ny vecka...
Bild från frukosten med redaktionen och frukosten jag varit med och dukat fram!
(Bild lånad från Louise Bratt)

Idag var det första dagen med Vecko Revyn och redaktionen! Alla var jättegulliga och det är superroligt att praktisera där! Jag vet vad jag vill jobba med när jag blir äldre!

Red lips.


Skorna är köpta och snart klickar jag hem denna från www.kitsch.se. En telefon, fast i munformat. Annorlunda och härligt!

Skor för hela slanten!Jag fick ett par stövlar av mamma igår, idag ska jag nog köpa dessa från Din Sko. Frågan är ju bara om man vill gå runt på 181 centimeter. Klacken är 7 centimeter. Men de är så snygga så att jag vet inte vad!

RSS 2.0