välkomna!

http://www.essymariajosefine.blogg.se/ !
glöm inte heller att följa mig på bloggkoll med den nya bloggen heller, hörni! här är en direktlänk!

nytt.

hallå! jag försöker att knåpa ihop en blogg. nytt. fräscht. kommer skriva mer om detta sen, pusss! :)

bakgrund på datorn


Problemas

Internet har varit borta i en dag, och min kamera har varit urladdad. Nu är internet igång igen och kameran laddas. Ska lägga upp vad jag köpte igår tänkte jag.
Förresten. Tack till er söta som läser min blogg även när jag har mycket att göra, det gör att jag håller glöden uppe. Jag funderar fortfarande på designen. Ljus? Grå? Mörk/lila? vilken slags header?

Kram!

ta mig tillbakaKlassresa med munderbara 9E1. Ta mig tillbaka. De var de bästa ögonblicken i mitt liv.

over and over again

Åh, ständigt stressande. Nu är det fyra inlämningar till i veckan. Stört är vad det är, menmen. Min plåtning med Erika måste ju också bli av snart, innan det blir för kallt, annars blir det väl några enkla kort tagna här hemma med systerkameran, får se hur det blir med det.
   Nu sitter jag iallafall inne på mitt rum och vi har gäster. suck. Vi ska snart äta middag och jag är hungrig! Har inte ätit någonting idag förutom en frukost. Jag kanske ska vara med Olivia, får se hur segt det går framåt här hemma.
   Designen! Jag måste fixa den. Hur? Ge mig förslag snälla ni! Förresten, ska jag klippa lugg, jag gör det imogon kanske om jag fortfarande är på humör för det, haha.

Ha en härlig lördagskväll så får ni se bilder ikväll här!

prov

imorgon. prov. samhällkunskap. jag är t rött och går och lägger mig, ajaj. jag orkar inte! nu kommer jag att säga godnatt och hhkjwheask! jag vill inte, tredje lektionen, burr!

God natt!

billie jeanMichael Jackson, den bästa sångaren och performern genom alla tider. Jag har alltid tyckt om när man gör låtarna på sitt egen sätt, och det gör också David Cook! Underbart.

BlåkläderFyndat: Pappas (jakt?)skjorta från klåkläder. Najs! Till mina kängor med klack och spetsstrumpbyxor, eller löst hängange med linne och jeans, najs!

Äntligen


Mina älskade tänger!

Plattången. Ja, bra att jag slutat använda den, men den behövde inte försvinna för det, jag saknar den allt! Borta har den nu varit i två veckor.
Jag: Vart är plattången?
Alla: Du använde den sist.
Pappa: har du kollat i skåpen i tvättstugan och i vardagsrummet? Det kan hända att jag har städat undan dem.
Jag: Nej?
Jag är nära på att ge upp min jakt och börjar inse att den ÄR borta, men jag kollat i skåpet i vardagsrummet. Två flugor i en smäll! Där var en av mina långtänger också.


Det här kan jag säga är typiskt min pappa. Han vill ha ordning och stoppar undan saker där man minst anar det, men förr eller senare kommer det fram, tur nog!

Dragkedja.bild till artikeln

http://stockholmstreetstyle.feber.se/

RSS 2.0