I will change

image215image216

Jag har köpt en blommig klänning, men vet inte riktigt vad jag tycker om den. Ska nog byta den till denna som är ovan, 298 kronor på H&M Divided.

Bild lånad från www.moderniteter.tjejsajten.se.


Syhörnan

Igår var jag hemma hos Matilda och övernattade även där, det var supermysigt! Tack för ett härligt dygn med dig gumman <3.
Vi sydde om gamla kläder och jag sydde bland annat om mammas gamla shortsdress som hon hade när hon var gravid, så den var ju stor. Av det sötqa tyget så gjorde jag en kjol som kommer att användas kan jag garantera!


The way I looked

image208image209
Ja hade på mig en beige jacka och halsduk. Båda från Gina Tricot (!). Sedan Skor från H&M och en väska som var ett rent fynd från vinden det med!

Något förmiskade och därför suddiga bilder. Man ser iallafall vad jag hade på mig som är huvudsaken!

Mina tapeter



Det är blommor med en beige/brun bakgrund. Det är också blad som skiftar i guld och beiga blommor. Jag tycker att de är jättefina! Tyvärr kommer de att rivas eftersom att jag ska byta rum nu när vi byter om.
På resten av väggarna är det beige, så det blir en härlig blandning.

James Blunt for us

Nu drar jag och mina föräldrar på James Blunt konsert! En liten födelsedagspresent det med, ska bli härligt! Har med kameran, så bilder kommer och även på min outfit.
Puss!

Fynd på vinden

image205
Vad jag har velat ha en sliten brun väska som denna på bilden, men det har aldrig blivit någonting av det. Tur det! Jag hittade imorse denna på vinden, när jag desperat letade efter min vita halsduk som jag också fann. Perfekt! Och hur snygg är inte denna till min beiga kavaj och min nya sjal? Bilder kommer upp senare och då ska ni även få se allt nytt som jag fått och köpt. Det kommer ta tid att få upp det och det får inte plats i min garderob! Vilka lyxproblem man kan ha!

The stones in the ears

image204

En dag i stan med farfar. Härligt!
Jag fick även vid min födelsedag ett par örhängen av honom med äkta stenar. Visst är de fina!

Problem

Jag skulle gå in vid klockan ett igår (natt/morgon) men då funkar ju såklart inte blogg.se, jag är trött på det. Ja, iallafall så kkom jag in i morse och märker att det är ett litet glapp åt höger, men på min andra dator så är det inte ett glapp, hur ser det ut för er? skulle vara supersnällt om ni hjälpte mig! :)
Puss!

[klicka för större bild]

Ja! Nu funkar det ;) fick ändra lite pixlar.

Invigning

Nu så är min header klar, vad tycks? Jag har fixat med en massa småsaker för att den ska passa in och så. Nu är det bara att fortsätta blogga i full fart! Skönt att den är klar. Imorgon kommer det upp bilder från alla de fina sakerna som jag har fått i födelsedagspresent (21 mars) och de jag köpt.
Puss!

Snart så

Ja, jag kannästan inte fatta detta själv. Ja har själv  fixat en header i photoshop! Den publiceras snart!

New Stuffs

Jag håller på att fixa min design lite, så därför blir det inte så mycket bloggning. Jag har även nyss haft ett prov vilket innebär plugg!
Jag har köpt en massa saker idag. En blommig klänning, kjol, randigt linne och en sjal, superfint! puss!


syndat!

image195
Plattången!

Här är den!

image194

Yes!

Jag har hunnit att göra min önskelista, klippt och klistrat, sticka och virka till skolan, nu hålelr jag även på med mitt So-arbete. Fortsätter det i denna riktning så blir det bra!
Jag var förresten i Centrum med Alexandra idag, har hittat en massa fina saker, köpte dock inte allt eftersom att jag fyller ju också år snart. Jag köpte en röd/vitrandig tröja och grå strumpbyxor. Ska köpa en snygg kjol på Åhléns som jag såg mot slutet och lite American Apparelsaker. Kommer upp bilder later.

Godermorgon mina damer och herrar!

Jag håller på att göra en liten överraskning med bloggen, vad det är får ni se om några dagar, så håll utkik!

Det blir nog min slags önskelista trots allt!

Det dyker upp en massa saker i mitt huvud nu vad det är jag önskar mig, jag måste skriva upp det för att komma ihåg allt!

Min önskelista 2008:

- Röd och svart kjol, American Apparel
- Svarta gympaskor
- Vitt baslinne med knappar
- Blommig kjol/klänning
- Örhängen, Antik Gammalt&Nytt
- "Miki-top" Stor tischa Gina Tricot.
- Svarta volangkjolen med knappar
och hängslen, Gina Tricot (?)

Nu så ska jag gå och lägga mig. En massa pussar och kramar, vi ses imorgon!


Ny design

Vad tycker ni om den nya designen då? Jag tror att vi kör på med denna ett tag, jag trivs bra med den, att den är så enkelt, stilren men samtidigt trendigt, ja, det är iallafall mina åsikter. Puss!

Morgondagen

Imorgon är det konfirmation som gäller, från morgon till eftermiddag. Jag känner inte för det, men måste ju ha steg! Jag skulle vilja fara till stan/göra läxor. Btw. fick MVG på spanskan och MVG- i en del på so¨:n, I'm proud! :)

Lisas kjol

Lisaplace
bild lånad från www.lisaplace.tjejsajten.se.

Jag skulle så gärna vilja ha en liknande kjol, har sett höga, blommiga volangkjolar och det är ju så snyggt! Har någon en aning vart de går att köpa?

Puss!

Lite matematik på köpet!

135554-1300
Dessa underbara skor är jag nog inte ensam om
att vilja bära på mina fötter. Check it out! En helt
vanlig, enkel outfit + dessa skor = finemang! Dessa
skönheter kommer förresten från Topshop.

Second Hand



Jag är lite tveksam om vad jag tycker om Second Hand. Ena stunden gillar jag det och den andra inte. Jag köpte på Beyond Retro en kofta för 230 kronor, jag tycker egentligen att det var överpris för att vara Second Hand, men det är Beyond Retro och Stockholm, så det blir väl så.
Jag ska inte köpa med kläder på Second Hand (fast undantag är en blommig kjol, haha), men väskor och accessoarer har jag ingenting emot! Jag ska ju gå och köpa kjolarna på Götgatan och jag såg att det fanns Myrorna där. Jag har aldrig varit inne på en Myrorna-butik, så om jag svänger förbi där så får jag se om jag hittar någonting intressant. Vet någon där ute hur det är där?

Puss.

Farfar, jag älskar dig!

farfaduarallt
Haha, det är bra att ha en klädhängare ibland, varför inte ta med sin farfar på en shoppingrunda?

En person som betyder så fruktansvärt mycket för mig är min farfar! Han stöttar alltid mig, vad det än gäller. Jag ringer honom varje dag och pratar med honom, jag blir så glad av att höra hans röst! Jag ringer honom också när jag behöver hjälp med läxorna eller om jag är stressad, att prata med honom gör mig så lugn och får mig att känna känslan: Det här kommer att lösa sig!
Han har följt mig från första början av bloggen, och det har betytt mycket för mig. Det gör mig peppad att skriva mer och det är en anledning varför jag än idag bloggar, utöver att jag tycker att det är roligt.
Jag har världens bästa farfar, och om du läser detta så vill jag skriva hur mycket jag älskar dig, hur mycket du betyder för mig, men orden räcker inte till. Jag hoppas att du förstår hur mycket du betydet för mig, PUSS!

Någonting till det nya rummet!

image191
Vi håller på att bygga ut här hemma och jag ska få ett nytt rum, jag vet inte hur jag ska ha det, vilken stil. Jag håller på benvitt och söta detaljer som dessa blommiga lådor, underbart söta! Ni finner dem på Stalj.


Blommigt, tack!


Jag är helt såld för blommiga saker. Jag hittade två stycken blommiga plagg från H&M. Tänl vad hjärligt att strutta runt i vid sommartider med solglasögon, solbränna och solblekt hår, finns det någonting mer underbart? svar: nej

21 Mars är det födelsedag!


Jag fyller ju år snart, och har inte ens gjort en önskelista, skandal! Jag brukar göra en väldigt komplicerad önskelista. Jag sätter upp bilder och gör en text under om information, vart den finns, pris osv. Jag har faktiskt inte hunnit, men det blir lite så att jag får pengar att köpa en del av sakerna för. Jag får ju heller inte glömma att jag just fått en laptop och en jacka.
Detta ovanför på bilden ska jag inhandla som present tilol mig själv. En röd Miumiuinspirerad kjol och en hög svart kjol. Jag längtar tills dessa kommer in till min garderob, de kommer att bli välanvända kan jag lova!

Jag har missat American Apparels fodralkjolar!


De var iofs. inte så höga, som jag älskar, men jag vet inte hur dessa ser ut på.

Designomvandling

Jag håller på att fixa designen nu, hoppas på att den blir bra! Men jag får ursäkta hur det ser ut nu! Kramar Josefine!

Idag är det...Torsdag?

Nu så sitter jag här igen, jag ska snart kila iväg till skolan! Idag har jag på mig vita tygskor, svarta leggings, vitt nedhasat linne så att det blir som en kjol, en svart oversize tischa och på det min nya blommiga sjal, i håret är min utvuxna lugg en snedlugg.
Kommer garangterat upp bilder på denna outfit, har inte så mkt i skolan just nu. Ute är det snö, nej! Jag som trodde att det hade blivit vår i princip, hur länge ska detta hålla på? Solen skiner, klarblå himmel och allting, sen snöar det dagen efter och så fortsätter det så, jag har verkligen tröttnat på vintern nu, usch! Ha det bäst. puss!

Här är jag med min blommiga nya sjal!

image186

My new shoes.

image185

Här är då min älskade!

image184

Här är jackan och en sjal jag hittade där, tycker ni att jag ska köpa de(n)? Sjalen är benvit med typ orangea prickar på, men jag tycker att den smälten in bra. Nu saknas ju bara en brun väska och bruna stövlar! Ge gärna tips! Ha det bra, puss på er! 


Hej mina älsklingar!

Jo, idag sprang jag igenom centrum, jag brukar inte så jätteofta handla på Gina Tricot, men jag sprang förbi en tunn vårjacka, beige, dubbelknäppt med bruna knappar och bälte. Jag blev kär. Den kostade också bara 399 kronor, hittade även en matchande sjal, ska nog också inhaldla en brun.
Till det skulle även matcha med en brun väska och bruna skor, vart finns det snygga sådana? Bilder kommer upp alldeles strax!

Idag är det Måndag

Jag har på mig vita gympaskor från H&M, svarta leggings, svarta shorts, svarta jeans från Dr. Denim, vit baströja ofrån H&M, Väst från Lindex och silvrigt halsband med en uggla från Kappahl, jag har även tagit dit min skåpnyckel. En bild kommer ut senare, men som det ser ut nu så måste jag plugga till prov till på Onsdag, sedan är jag nästan helt ledig.

Trend.



Lite inspiration från Ginatricot och annat. Dessa byxor hittade jag när mamma rensade sin garderob, verkligen stretch, de är som ett par mjukisbyxor, underbart sköna. Jag testade en outfit som jag tycker var riktigt cool, eller jag kan inte riktigt bestämma mig, vad tycker ni?

Pink smile

pink

Ja här är då det rosa läppstiften, jag älskar det! Väldigt neutralt men ändå lite skimrande, är ävevn från märket Loréal Paris och är nummer 303.

Röd puss

red

Jag köpte ett rött och ett rosa läppstift, även en mascara på taxfreen på båten från Tyskland till Danmark, det här är det röda som testas, är faktiskt väldigt nöjd med det! Vet inte hur länge jag letat efter ett rött läppstift, nu har jag det iallafall.
Puss.


På Önskelistan?



Jag fyller år den 21 Mars, och funderar på om ett av dessa Odd Molly linnen kanske kan få en plats på önskelistan, vad tycker ni om dem?
De finns bla. på Sid and Sally
Puss.

Cubus (!)


[Klickbara Bilder] från Cubus.se

Jag har i priincip aldrig varit inne på Cubus, men nu kollade jag på deras hemsida ochd e har ju riktigt snygga saker! Ett par sjyssta stuprör för 199 kronor, höga shorts för 249 kronor och hängseljeans 299 kronor och linne för 99 kronor. - Lovely!


Kvart i tre

Då kom vi hem, har suttit 18 timmar non stop i bilen! Jag har hört en låt som är så fantastiskt bra som jag letade efter och tillflut hittade!

Jag kommer ut med bilder senare, mpsste gå och lägga mig nu! Men jag har fått tag på fine från Alperna i det klarblåa och soliga vädret, puss.

Just Hold Me - Maria Mena

RSS 2.0