bara test

denna blogg skriver jag inte i, det är http://essymariajosefine.blogg.se som är bloggen! Här testar jag bara design och hur inläggen ser ut. De senaste inläggen h'r är kopierade från min nuvarande blogg, så ni vet.
PUSSSS! :D

creamjag kan ju visa vad jag hade igårkväll. Det var min randiga tröja från gina tricot och min vippiga kjol från h&M barnavdelning. Idag blir det stockholm stad, tror jag. Har inte varit där på ett tag, förutom när vi var på klassbesök vid stockholms statshus, då jag åkte förbi söder och köpte weekday-klänningen. Ni får ha en bra dag och jag kanske slänger upp något inlägg innan jag åker. Men headern, jag funderar och funderar, aaah! Försläg, tack! Skulle vara snällt och roligt att veta hur ni vill ha det!
PUSSS!

hattfnattjag sitter här med min sötnos saga och tittar på idol! vi har tagit kort, lite galna sådana, ni ser ju här. Att jag lallar runt i mitt rum med hatt, tyllkjol och gitarr är inte dagligen, fast nu kom jag på mig själv att det händer gansa ofta att jag sitter med mina vippiga kjolar och spelar ett stycke på gitarren. Dessa bilder föreställde min pernoslighet tyckte Saga, och jag håller med! Musikalisk, galen och coooool, haha, vad tycker ni som känner mig? Nu ska vi hursomhelst kolla vidare på idol och ta fler kort på sagaa,
PUSS ALLA SÖTNOSAR!

RSS 2.0