Lattefärgade Naglar


Lattefärgade naglar, skulle inte säga nej till det. Härlig


Slingning på G

Nu sitter jag med slingmedel i håret, ska bli blondare ;D Har väntat på det hela veckan, får se hur de blir nudå ;)

Mys

Nu ligger jag framför brasan ute på landet. Snart kommer våra gäster. Barnen brukar vi hämta vissa dagar, det ska bli mysigt. Vad ska ni göra ikväll?
KRAM

Posh

image105

Posh, blond eller brunett? vad tycks?

Nagelförlängningen för 139 kronor

image102

Det här är resultatet av min nagelförlängning. Det kostar ca. 900 att göra det hos ett proffs, men varför inte lika gärna göra hemma?
Jag köpte paketet bara för att testa, hade ju fått kommentarerna "Det är jättedåligt" och "Det blir bara bubbligt och fult" och alla i butiken säger "Man måste ha tålamod" Vad snackar de om? haha :P
Det var enkelt och roligt att göra. Det enda krångliga var med sprayen hur man skulle hantera den bäst, men det blev mycket lättare efter en gång.

Jag är supernöjd med resultatet! Ska köpa nya paket så fort det tar slut, kan önska mig en bunt till jul, haha!

Förut har jag bara haft vanliga lösnaglar, men de är så plastiga och faller av eftersom, de här sitter verkligen fast och känns som riktiga naglar.

KRAM

Ni kan läsa mer om min nagelförlängnig här och  här.

Köpen

image103

Det här var alltså vad jag köpte idag. Halsduken var inte med på bilden, men den kommer jag i princip använda dagligen så den kommer med på en dagens någon gång. Det har förresten varit dåligt med dagens nu, ska bättra mig, är det någinting ni skulle vilja se mer av?

Jaja, jag köpte iallafall:
- Skinnhandskar från Lundebergs, 200 kronor.
- Basker från H&M, 59 kronor.
- Mössa/Basker, stickad 59 kronor
- Svart halsduk med lite paljetter, 129 kronor (tror jag)

Naglarna gjorda

Nu har jag kollat på freaky friday på kanal 4. Den är så rolig! älskar filmerna som mean girls, freaky friday och de där ;)
Under tiden gjorde jag min nagelförlängning som blev super! Ser ut som en riktig, för bara 139 kronor! verkligen "fynd". Bild kommer snart!

Shopping

Nu har jag kommit hem efter ett antal timmar. Vi köpte tio garnystan, jag bestämde mig för en grå förklädesklänning med fiskbenemönster och den är tajtare där uppe. Har även köpt en massa saker; halsduk, mössa, basker och skinnhandskar, ni ska få se det snart ;)


Text T-shirt och Hängslen

image1153

Jag har letat efter en tröja med text och kollat på hängslen att matcha med det till. Nu såg jag det hos ellinor att hon hade en sån bild. Vet någon vart det finns någon liknande tröja nånstans? 

uppdatering:
här finns det massor av olika :) 


Sticka



Idag blir det en slappdag, ska kanske till centrum, ska slinga mitt hår (två pack). Jag är naturligt blond, men nu när det inte är spå stark sol längre så blir det mörkare utväxt, okej, så mörk är den inte, men ändå. Jag ska iallafall slinga till det lite ;)

Jag och mami ska också kanske till en butik med garner och så, där ska jag få välja någonting som hon ska sticka till mig, skulle chansa på en kofta av något slag och en mössa med en blomma på sidan eller något, hon är grym på att sticka och sy ;)
Jag tror att det blir i färgerna grått/svart:.

Asos.com

Ichi Satin Chiffon BlouseIchi Satin Chiffon Blouse

Jag har länge letat efter en svart blus, som faktiskt ser ut som på bilden ungefär. My friend har en sån, fast det är svart genoskinligt allt där uppe och inte så många knappar. Tycker den är underbar! Jag hittade den här på asos. Den kostar £25.00, men det är den väl värd?
Någon som har nå aning om preiserna på frakten?  

Väska

image100
Jag älskar långa axelremsväskor i gammalt stuk. H&M har fått in några som jag sett i butiken, såg även några på nätet.

Jag har fått mammas gamla som jag älskar. Det kommer förmodligen in en bild på den någon gång.

Den snyggaste blandningen är nog läderstövlar, knästrumpbyxor, skinnjacka, vantar och en stor halsduk som är virad flera varv.

Vad skulle ni matcha den med?



Roberto Cavallí

Jg har verkligen helt missat Roberto Cavallis kollektion hos H&M. Nu gick jag in för att kolla lite och det enda som är kvar är mönstrade tights. Det går inte att förstora upp de andra kläderna som gick åt, men de såg rätt så fina ut ;)

Smink

image99

Jag känner att jag skulle behöva utöka mitt sminkförråd, som bra puder, foundation, ögonskugga, mascara ( har en ny precis ).
Just nu använder jag ett puder från Fridatidningen eftersom att det andra från Lumene var lite mörkt, speciellt till vintern och en ljus foundation. Lumenepudret går nog att ha om man just har en ljus foundation under. Skulle vilja leta reda på en lite mer rosa rouge.

Ja, det är mycekt man vill ;) Någon som har förslag på bra smink till lagom priser?

Topshop för de små

Baby JoggerMickey BabygrowBaby Dog Face SlipperBaby Collar Detail BlouseAngel Blouse

Har ni spanat in Topshops utbud för de små? Jag har aldrig sett det förut, men gud så sött det var! Älskar allt! Om ni vill kolla in fler saker, gå in här.

Stora Fasta Örhängen

image98
Såna här örhängen finns även på Vero Moda för edast 39 kronor. De här är från Bianco för 50 kronor, int så stor skillnad, men iallafall någon :)

Jag köpte ett par svarta liknande, men piggen som man stoppad i örat hade böjts ned, när jag skulle böja tillbaka den så gick den sönder, haha :P

Ja älskar stora fasta örhängen!

Frodralklänning

Klicka här för en större bild på Baby Rib TubeKlicka här för en större bild på Double U-neck Dress

Jag skulle vilja ha en frodralklänning av något slag, dessa ä från American Apparel.
En tjej i min skola hade en liknande den på vänstra bilden och hade edn som en hög kjol ovanför hela midjan och en skjorta under, det var riktigt snyggt.
Den till vänster är också snygg, den har även en u-ringning där bak.

Stockholm Streetstyle



Snyggt, Hanna från stockholm streetstyle.

Ellos.se

Zooma
ZoomaZooma
Har länge smpkollat lite på denna blus från ellos. Den kostar bara 199 kronor. Vilken färg är snyggast?.. 

Knästrumpor

Någon som vet vart i Stockholm det finns knästrumpor? Benvita eller gråa, det är slut överallt.

image80

Stiliga Jessica

Jessica's Northern Exposure | Jessica Simpson

Tycker om Jessicas naturliga look. Mittbena, mellanblond och den naturliga sminkningen.

H&M Skor

image96

H&M har fått ett större utbud på skor. Just det här var inte precis i min stil, men jag har sett måånga skor därifrån IRL som har varit jättesnygga.
Jag själv gillar pumosen högst upp till vänster och och ballerinorna längst ned näst till vänster ;)
Vad tycker ni om H&M:s utbud på skor?

Dagens köp

Idag var jag och mamma i centrum ett litet tag. Jag hade gått i princip hela dagen, höll i tunga väskor osv. jag var inte alls på shoppinghumör, vilket är väääldigt olikt mig, brukar alltid hitta en massa saker, men idag föll mig intet i stilen.

Hur som helst så köpte jag en produkt från Yves Rocher. Istället för att leta reda på en toa, eller ha med sig våtservetter som inte funkar så bra, köpte jag den här från yves rocher. Man tar lite och smörjer in i händerna, och all smuts försvinner, man känne rhur rena de blir. ^^
Den kostade endast 17 kronor, det var rabatt :)
Jag rekommenderar det verkligen!


Depend

Nu har jag köpt nagelförlängningspaketet från depend. Det kostade 150 på alla ställen, men 139 kronor på H&M. Jag testar ialla fall det här innan jag funderar på riktigt nagelförlängsning kring tusenlappen.  

Odd Molly


Klädkedjan Odd Molly har blivit riktigt stor nu. Jag älskar stilen på kläderna. Jag är enormt förälskad i t-shirtarna och linnena, speciellt det här som jag var nära på att köpa.
Jag vet att priserna inte är så låga, men vad kan en t-shirt kosta?

Mickey Mouse

Mickey Mouse TeeJag fastnade direkt för denna söta musse pigg t-shirt hos topshop. Den kostar ca 150 kronor, vilket jag gärna lägger ut för den.
Vet någon om den finns på topshop på Souk eller gallerian?

Vad tycker ni om den?

KRAM
Josefine <3








 


Depend Gel Kit

image90

Har länge funderat på att köpa detta nagelförlängsningskit. Någon som vet om det är bra?



Tror att jag köper detta, sen önskar mig en riktigt förlängning i julklapp ;)

Stickad basker med blomdetalj

image88Jag är på jakt efter en ny mössa. Jag hittade denna från lindex, blev helt kär i den.
Hur sött vore det inte med denna, svarta stövlar, benvita kneehighs och en stor halsduk virande runt halsen?
Den kostar 99 riksdaler. 






RSS 2.0