Fashion Against Aids

image134

Idag startade H&M:s kampanj Fashion Against Aids. Jag hade tänkt att alå till på några t.shirtar/linnen, snygga och pengarna går även till något vettigt, snyggt med kjolen till.


Kjolen

image133Jag ringer runt till olika Gina Tricot och frågar om de har denna underbara kjol, det kostar endast 149 kronor!
Jag ska också köpa en fuskpölsmössa från Åhlens tror jag, vad tycker ni om de? Ska också kolla efter någon kofta, fler överdelar och jeans.
Imorgon ska jag även till Nickis, där jag nyss fått jobb och lämna in lite papper. Funderar nästan på att ta en sväng i stan imorgon och fira att proven är slut - för denna vecka iallafall, får se hur det blir med det, kanske ska iväg på kvällen till Klara &co.

Det fanns förresten en grå på ett ställe, ska kolla efter en svart också så kan jag testa. Vad tycker ni? svart eller grå? Jag lutar mest åt svart, det är nog i helhet den färgen som synsmest i min garderob, haha, men min kompis har en grå, får se hur jag gör med den saken.


Stockholm Streetstyle



Gick in på stockholm streetstyle och såg en supersöt outfit som Angelica bär upp. Det var någonting nytt med en mönstrad paperbagwaist, sött tycket jag! Passar perfekt till sommaren också.
Apropå pbw så har jag sytt min egna sm jag tycker om mycket. Jag ska lägga ut bilder sen och funderar på att sälja en likadan, benvit eller svart för 198 :-/st. Vore det någonting som ni är intresserade över?

Diamanter för fötterna

image132
Ett par av dessa skor skulle inte sitta fel på fötterna nu/vår/sommar, utmärkta.

Nu: Återgå till pluggandet.


Sommarsött från Topshop

Stripe Button Tie Back DressFlower Dress

Gick precis in på topshop, och oj vilka söta klänningar det fanns, vore någonting till sommaren, med brunbrända ben. Klicka på bilderna för att komma dit.

Marc Jacobs



Gick in på blocket och fann ett par ursnygga stövlar från marc jacobs,
är i storlek 36. Du finner hela artikeln här.

Inom en snar framtid är den min.


Ännu lite mer

Idag shoppade jag skor och en tröja, ska på måndag börja med outfitbilder också tror jag, har inte blivit så mycket nu på sistone. Men det var iallafall på Zara jag fann dem, vita spetsiga ballerina för 129 kronor och en tröja för 59 :P haha, snacka fynd!

Style by Kling

Jag såg idag att Elin Kling flyttat hit till Kanal5, jag som undrade vart hon har tagit vägen!

Style By Kling


Älskar bilden


Den rätta?

Jag kom hem från träningen för ett litet tag sedan, det var jobbigt men skönt nu i efterhend! Jag ska duscha nu och sedan försöka komma till sängs då jag ska på anställningsintervju imorgon, en aning nervöst, men det går nog bra!

Jag har somsagt letat efter en lackväska, nu såg jag at amanda berg säljer en på hennes shop för 130 kronor, fast de är spillt nagellack inuti, egentligen spelar ju inte det en så stor roll, men frågan är om man ska lägga pengar på att köpa en helt ny(?) Men då  måste jag hitta ett ställe det finns på dåk, denna var också i en enkel, snygg modell.


Bloggkoll


Denna symbol har jag skaffat vid sidan av min blogg. Om man blir medlem där så kan man +:a andra bloggare med den symbolen, man kan då lätt se när ens favoritbloggare skrivit ett nytt inlägg.

The picture

image122
Jag älskar den här bilden, ljuset, platsen, solglasögonen, håret, allt!

Nytt från Topshop

Sailor Spot Cape Blouse
Jag har spanat in lite nyinkomet hos Topshop, och denna fastnade jag för. Jag har en blus i liknande stil, fast den är vit med svarta knappar + rosett. Jag gillar det, inte tråkigt och vanlig, men ändå inte för festlig om man säger så. Jag skulle även behöva inköpa en lite mer annorlunda kofta, jag lånar min kompis nu som är urtjusig!

Planerat

image120Imorgon är stan inplanerat. En fikapaus är aldrig fel, chailatten har blivit min nya favorit. Jag tror att jag ska, eller iallafal försöka, svänga in på american apparel och köpa en frodralklänning, börjar ångra att jag inte gjorde det. Jag testade den och allt men kunde inte bestämma mig som vanligt.
Jag har inte bloggat på ett tag, ska försöka att ta ikapp lite, men skulle vilja fixa klart designen helt först.


Chloé Edith bag inspirerad väska

product view of: Out of town bagI förrgår inhandlades denna Chloé Edith bag inspirerade väskan från Bianco. Den är stor i verkligheten och seräven inte så plastig ut som på bilden, jag funderar på om jag ska ha kvar den eller inte. Jag var nästan säker på att jag skulle lämna tillbaka den, men börjar nu överväga på att ha kvar den, vad tycker ni? 560 kronor. 







RSS 2.0