Dagens outfit.



Jeans från Cheap Monday, Skor för Din Sko, och min nya tjocktröja från Emilio som jag skrivit om några inlägg ned, puss!

She will be loved.


Yoga.

Nu ska jag iväg på yoga, usch och blä! Jag är så otränad, önska mig lycka till!

Gina Tricot.



För någon dag sedan fick jag reda på att Gina Tricot öppnat webshopen som de pratat om. Det är ju bra, speciellt för de som kanske inte har tillgång till butiken, + till Gina!

What comes around and goes around.

Det är det här med designen. Jag saknar bilder och har det lite stelt med idéer på den fronten. Den ska vara en enkel, men stilig header och en profilbild. Jag funderar på att höra med min vän Erika, om hon skulle kunna ta bilder så det blir bra! Hon är grym på allt som har med foto att göra. Spana in hennes bilddagbok här!
Har ni förövrigt några idéer på designen, hör gärna av dig!

Nu är det hög tid att gå och lägga mig, pussar!

Emilio.





Idag var jag i centrum och det blev ett köp. Det var denna tröja från Emilio. Den fann jag på herravdelningen på MQ. Jag har kollat på den förr men idag slog jag till, har ju till och med varit ute efter en grå stickad så denna blir finemang! Vad gör människorna en dag som denna då? Jag blir hemma ikväll med god mat, godis, dator och tv. Hemmakvällar är ju bäst!

Puss!

Summertime, when the living is easy.

Oscar Falk » ELLE » 2
Fotograf: Oscar Falk / LundLund.

Checked.





Idag åkte jag och köpte en jacka, eller jag fick en ganska stor del av den utav min morfars syyster som är här på besök! Glädje! Hur skulle ni matcha den med för halsduk? Skulle ni bryta av allting med en annan färg? Jag har benvit och ska nog köpa en i den mörka grå färgen på jackan så går allting i en beige/grå nyans.

Puss!

The Sartorialist.

 

The Sartorialist, så mycket mer än bara en outfit, riktigt häftigt!

Klackar i taket.


Från Topshop.

Irriterande!

Jag klickade på spara för att ändra textstilen. När jag klickar på spara sdå har hela designen försvunnit! Åh! Men jag kommer ihåg ungefär hur jag gjorde, men irriterande!
Jag hinner inte nu men gör om den senare!

Skulle också vara superglad om någon skulle kunna skicka koden till wrappern om man vill ha en linje runt hela bloggen. Det skulle hjälpa på mycket!

Tacktack.

Tack för att ni kommenterat även om jag inte har haft tid att blogga så mycket i veckan. Puss! Jo jag tror förresten bannemig att jag klipper lugg. Hellugg. Ni får se bilder! Jag funderar också på att göra om designen, med typ vit bakgrund och ganska enkel, eller tycker ni om hur den ser ut nu?

Tisdag.

Ja idag är det tisdag! Barnvakt var det idag då och det gick ju bra.  Jag hade förresten tänkt att blogga i helgen, men då ville inte internet så det blev inget bra samarbete där! Men nu I'm back.
Jag står i kvalet och välet mellan om jag ska ha kvar snedlugg eller klippa lugg! Hjälp, Vad?!

Jaja, nu vet ni att jag lever och jag funderar också på att göra om designen. Mer rosa! Puss!

Eyeliner.



Idag invigde jag min nya röda halsduk, eller jag gjorde det faktiskt igår för att vara exakt. Ni ser också sminket, eyeliner älskar jag!
Puss!


Days.

Idag blir det centrum och att leta efter leopardtights och en stor stickad kofta. Förhoppningsvis med Matilda! Hon skulle hjälpa till hemma först som hon inte verkade så nöjd med, men någongång lär hon bli klar. Många vänner är på skul och det är väl kul (haha, nu fick Josefine tilldet!). Fast då blir det ju färre människor här hemma, jaja.
Saga ska visst också sjunga på någon café och sen kommer hon förhoppningsvis hit ikväll, jag ska också försöka få hit Matilda ikväll. Då blir det nog mest mys här hemma med glass, godis, chips, chailatte, god mat och teve, underbart! Nu gäller det också att få ihop denna idé. Känns som att det stod ganska många "förhopppningsvis" i texten, men det ordnar sig!
Puss!

New shoes.





Skor med klack. Din Sko.

Esta tarde.

Jag har varit i stan hela dagen, därav dålig uppdatering, aj, aj! Men nu sitter jag här. Ska snart ned till vardagsrummet och äta Häägen Dasz glass. Dessa glasses har blivit som min drog. Men det är ju bara glass ändå, så tur är väl det! Sen har vi också cheeze balls, mandariner och godis. Yummi! En mysig hemmakväll blir det idag! Jag köpte också en röd halsduk idag, lovely!

Puss!


Knasigt!

Min länk "Följ bloggen med bloggkoll" länkar till min gamla blogg, attans! Så ni som prenumererar på min blogg men inte ser några inlägg förstår då varför ni inte ser några inlägg. Jag ska försöka fixa det, men ni kan ju gå in under tiden och ändra på bloggkoll, här är länken :)

Puss då!


Skriv på.

Gå in på länken och skriv under: http://www.reckorevyn.com/skrivpa.


Målet i livet.



Haha, jag som försöker beatboxa. Kan ju inte säga att jag är där. Än. Man kan ju säga att det här är mitt mål iallafall? Hehe :P

Helbra.

Michael Jackson. Michael Jackson. Michael Jackson. Han är helbra, rakt igenom! Kan speciellt inte släppa Man in the mirror. Puss!

Söndagsfika.






Velvet.

Igår skulle jag lägga upp min outfit, men märkte att det var hål i mina nya beiga chinos från larmet och lite så, så jag åkte in till stan och bytte dem till ett annat par. Gick också in på Monki och jag ska köpa en sammetskjol/sammetsfodral, fast leggingsarna är också balla, med ett ganska kort linne/klänning knytet vid hörten och en lång kofta!, har dock inte bestämt mig än, vad tycker ni? Jag ska också köpa en kortare tröja i lite gammeldagsorangefärg om det ni finns något som heter så.

Just nu så sitter jag nere i köket och pluggar medan pappa bakar kanelbullar, fy så gott! Det luktar i hela huset. Ska nu ta mig ett glas mjölk (röd såklart till bullar!) och äta varma bullar, mums! Kort ska också tas, det lägger jag in när jag är klar med min matteläxa, måste ju sen också plugga till engelskaprovet på tisdag, suck!

   

Tack Sanna, du har gjort min dag!

Jag kollade igenom lite inlägg och ser denna kommenter!

Postat av: sanna

vill först säga att jag älskar din blogg :D
jag har samma problem som du, vill man bli över 180cm??
jag tycker att du ska ta dom, men jag hade aldrig vågat...

Jag blir så himla glad att det är flera som läser min blogg, skriver kommentarer och att det på denna kommentar står att hon älskar den! Supergulligt!

PUSSAR till er!

Nu åker jag förresten in till stan, kommer outtfitbild när jag kommer hem, kika då, puss!


Saturday.







Hoppas ni får en bra Lärdag!


RSS 2.0